Nové kurzy a moderní prostory pro efektivní IT vzdělávání

Již od roku 1993 pomáháme uživatelům a IT profesionálům rozvíjet své dovednosti v moderních prostorách přímo v centru Prahy.

Naše školící centrum má mnohaletou zkušenost v oblasti IT vzdělávání. Již od roku 1993 pomáháme uživatelům a IT profesionálům rozvíjet své dovednosti v moderních prostorách přímo v centru Prahy. Kromě samotných kurzů se zabýváme také vývojem a prodejem softwaru a hardwaru.

Moderní vybavení a komfortní prostory pro školení

Naše centrum se nachází ve 4. patře budovy UNI OFFICE nedaleko stanice metra Náměstí Míru, což zajišťuje snadnou dostupnost.
Učebny jsou vybaveny moderním vybavením, včetně dataprojektorů, flipchartů a tabulí. Všechny učebny jsou také klimatizované, což zajišťuje pohodlí během školení. Pro absolutní komfort školení je možné zajistit cateringové služby. Pro ty, kteří nemohou přijít na školení osobně, nabízíme možnost školení online nebo zapůjčení notebooků, abyste mohli využít školení odkudkoliv.

Nové kurzy pro IT profesionály

Neustále rozšiřujeme svou nabídku kurzů a přinášíme nové příležitosti nejen pro IT profesionály v souladu s novými technologiemi a jejich aktualizacemi.
Mezi novými kurzy najdete:
Power BI: Kurzy zaměřené na vývoj reportů nebo analýzu dat v nástroji Power BI.
SAM (Software Asset Management): Kurzy se zaměřením na základy správy softwarových aktiv, zvládání softwarových auditů nebo zpřehlednění licenčních podmínek dodavatelů.
Relační databáze: Nabídka zahrnuje kurzy pro začátečníky v oblasti Oracle SQL, MySQL a PostgreSQL.
Grafika a web: Školení v oblasti grafického designu a webdesignu, včetně kurzu o psychologii grafiky v marketingu a použití moderních nástrojů jako Canva, Photoshop, Figma, HTML5 a CSS3.

Zakázkové kurzy a individuální konzultace

Školicí centrum připravuje i zakázkové kurzy a konzultace, které jsou ideální v situaci, kdy je potřeba přizpůsobit obsah výuky specifickým potřebám pracovních týmů, firemním systémům vzdělávání nebo úrovni znalostí jednotlivých účastníků. Pro ty, kteří preferují standardní kurzy, je k dispozici kalendář kurzů pro veřejnost.
učebna

Vývoj software

Kromě školení navrhujeme a realizujeme aplikace či webové stránky na míru s využitím nejmodernějších technologií. Programátorské dovednosti zahrnují širokou škálu platforem včetně MS SQL Server, .NET platformy, PHP, MySQL, mobilních systémů a aplikací a dalších realizaci dle potřeb klientů.

Nabídka technologií a IT služby

Nákup vhodné softwaru i hardwaru může být často komplikovaný. A právě s tím Vám může pomoci naše obchodní a IT oddělení, které kromě prodeje poskytuje poradenství v oblasti instalace a konfigurace v dlouhodobém horizontu. Tým odborníků pravidelně sleduje záruku produktu, spravuje zakoupený software a podává informace o aktuálních výhodných nabídkách pro služby a licence.

Certifikovaní specialisté se starají o správu sítí a serverů, technickou podporu a další odborné konzultace. Jsme dlouholetý Microsoft partner a pokrýváme tak širokou škálu produktů a technologií na trhu.

Jsme tu pro vaše vzdělávací potřeby v oblasti IT!